Kövesd Dogg útját!

Kövesd Dogg útját!

News

Snoop Dogg, vagyis mostanában Snoop Lion elég sok meglepő dolgot csinált már életében, de amire most készül, az szinte mindenkit meglepett. A megvilágosodott rapper összeállt egy játékszoftvergyártó céggel, hogy piacra dobhassa saját játékát. A szoftver neve Way of the Dogg (azaz Dogg útja) lesz, és a gamereknek kung-fuzva kell legyőznie az ellenségeket, miközben természetesen Snoop Dogg szól a háttérben.
Snoop így nyiltakozott a dologról:

„A Way of Dogg a zeném igazi megjátékosítása. A játék jól megragadja a beateket, a ritmust, a zeném szellemét. Nemcsak arról szól majd, hogy ki vagy és hol voltál, hanem arról is, hogy hová tartasz. A játék megmutatja, hogyan bontakozunk ki, mint személyiségek. A készítők beleolvasztották az én személyes újjászületésemet is, méghozzá a Snoop Lion karakterbe, de a környezetbe is, és abba az ösvénybe is, amelyet a játékosoknak követni kell.”

A Way of the Dogg április 23-án kerül a boltokba. Kíváncsian várjuk, mekkora sikert akarat majd azon a piacon, ahol egyre élethűbb, vérontós játékok hódítanak. Reméljük, lenyomja őket…