Louis Tomlinson pánikszobát építtetett

Louis Tomlinson pánikszobát építtetett

News

Az egyik brit lap információi szerint a One Directionös Louis Tomlinson kb. 15 000 angol fontot, azaz kb. 5 millió forintot költött el arra, hogy Hertfordshire-ban levő szuperluxus otthonában pánikszobát építessen. Louis azért szánta rá magát erre a döntésre, mert barátnője, Eleanor Calder és ő maga is számtalan halálos fenyegetést kapott már.

„Louis imádja a rajongóit, és egyáltalán nem szállta meg az agyát a paranoia – mondta egy forrás a The Sunnak. – Csupán józanul látja azokat a veszélyeket, amelyek azzal járnak, hogy életét a reflektorfényben kénytelen élni.”
A szoba állítólag arra lesz jó, hogy el tudjanak rejtőzni az esetleges őrült kukkolóktól vagy betörőktől, vészhelyzet esetén.

„A One Direction rajongói teljesen mániákusak, és közismert, hogy képesek követni a srácokat, és ez óvatosságra inti őket.” - folytatta a bizonyos forrás.

A mániákus leselkedőknek most nincs mit lesni, hiszen a fiúk jelenleg is úton vannak a Take Me Home turnéval. Közben olyan pletykák is felröppentek, amelyek szerint Liam Payne esetleg elhagyná a bandát. De az énekes egy interjúban azóta mindenkit megnyugtatott, hogy erről szó sincs, minden rendben van, a bandatagok a legjobb barátai.