Psy új táncon dolgozik

Psy új táncon dolgozik

News

Ha már nagyon unjátok, hogy esküvőktől a bar micvókon át a szalagavatókig mindenhol, mindenki lovaglótáncot lejt a Gangnam Style-ra, megnyugodhattok. Hiszen Scooner Braun, Psy új menedzsere bejelentette, a „mester” új táncon dolgozik. Kilenc hónapja kezdődött a koreai őrület, akkor töltötte fel Psy az ominózus videoklipet, amely meghódította a világot, egy sor zenei rekordot megdöntve. Ekkora sikert pedig nem lehet félbehagyni, pláne, ha amerikai menedzser is képben van.

„Országában már 12 éve ezt csinálja, és ott egy valódi szupersztár, akinek minden koncertje stadionokat tölt meg. – mondta Scooter Braun. Ott a „koncertek királyának” hívják. Mi jöhet most? Azt mondta nekem, hogy egy új táncon dolgozik.”

Ez bizonyára tényleg így van, hiszen Psy már szilveszter este közölte, amikor a Times Square-en adta elő a Gangnam Style-t, hogy részéről itt van vége ennek a dalnak. Születésnapja is aznap volt, és mint kijelentette, ez volt az eddigi legfontosabb és legnagyobb jelentőségű mind közül. Azután azt is elárulta, hogy már egy új dalon dolgozik, amihez ezekszerint új tánc is tartozik majd. Ezzel kapcsolatban Braun eleinte gyanakvó volt, de Psy biztosította róla, hogy igazán megéri majd a várakozást. A korai sztár jelenleg Brazíliában, majd Malajziában turnézik.