One Direction a mozikban

One Direction a mozikban

News

Nyár végén a multiplexekbe költözik a One Direction, és már előzetesünk is van hozzá! Augusztus 30-án startol az amerikai mozikban a 1D3D című térhatású dokumentumfilm, amely turnézás közben mutatja be a világ kedvenc fiúbandáját. A látványos koncertfelvételek mellett megható pillanatokat is kapunk a színfalak mögül. Liam Payne például bevallja a filmben, hogy családtagnak tekinti az együttes tagjait: „mindig is szerettem volna egy testvért, és most már négy tesóm is van” – nyilakozta az énekes.

A srácok egy jól ismert, Oscar-jelölt dokumentumfilmest csíptek meg produkciójukhoz: Morgan Spurlockot, aki a Super Size Me-vel a magyar mozikban is nagy sikert aratott. Niall Horan lelkesen mesélt a rendezővel való közös munkáról. „Morgan nagyon otthon van ebben a műfajban, hiszen már rengeteg dokumentumfilmet készített. Nagyon érdekes koncepciót talált ki a mi mozinkhoz is.” – dicsekedett Niall, majd elárult néhány részletet a 1D3D-ről.
„ Koncertfilm lesz, dokumentumelemekkel, hogy jobban átjöjjön a személyiségünk. Eddig is ismertek minket a rajongók, de mi azt szeretnénk, hogy még mélyebb legyen ez az ismeretség.”

Egyébként nemcsak hivatásos operatőrök dolgoznak majd a filmen, Liam Payne is kap egy kamerát, így garantáltan még sokkal közvetlenebb felvételeket is láthatunk a fiúkról.
Várjátok már a filmet?