Adam Levine szerelméről vallott

Adam Levine szerelméről vallott

News

Adam Levine az e havi Men's Health magazin címlaparca, a vele készült interjúban pedig elárult néhány dolgot magáról. A híresen jó testű Adam bevallotta, hogy mi a titok, mi az, aminek szerinte még sikereit is köszönheti. Ez, a nagy szerelem pedig nem más, mint a jóga, amely nemcsak a testet, de a lelket is fitten tartja.

Az énekes bevallotta, hogy eleinte ugyan nehezen szokta meg, hogy nyugodtan, elmélyülten üljön, de azóta megváltozott az élete.

„Bármi lehetek a szőnyegen ülve. A jóga megtanított az összpontosítás képességére, és hogy helyes döntéseket hozzak, amelyek egy tiszta helyről jönnek.”

Annak ellenére, hogy ez úgy hangzik, mintha Levine-t teljesen magába szippantotta volna a jógás életmód, ez azért nem teljesen igaz, hiszen nem lett vegán, és a hétköznapokban sem öltözik úgy, mint a legtöbb elvakult jógás.

A vele készített interjúban azt is elárulta, hogy imádja a vintage és használt ruhákat, mert szereti, ha a gönceinek története van. Ráadásul azért sem szereti az új, márkás cuccokat, mert ki nem állhatja, ha szembejönnek vele ruhái az utcán. Pedig simán megengedhetné magának, hogy akár minden nap új, luxusmárkás ruhákban járjon. Ezt már szeretjük!

Jó kis jóga, mi?