Beyoncé tátogott

Beyoncé tátogott

News

Beyoncét érte a megtiszteltetés, hogy elénekelje az amerikai himnuszt a Barack Obama elnök újbóli megválasztása utáni beiktatási ünnepségen. Az előadás bakimentes volt és nagyon szép, de a dolog szépségéből levett egy kicsit, hogy kiderült, playback volt.

Olyan állítás is van, hogy a szervezők kérték playbackre Beyoncét, de olyan is, miszerint maga az énekesnő döntött úgy, hogy biztosra megy, és inkább előre rögzíti az előadást.

A washingtoni ünnepségen többezer ember volt a jelen, a tévéken és a neten pedig többszáz millióan követték az eseményeket, így mi cseppet sem csodáljuk, hogy Beyoncé el akart kerülni egy esetleges beégést. A himnuszt a tengerészeti alakulat zenekara kísérte, és a banda szóvivője elmondta, hogy megszokott procedúra, hogy előre felveszik a dalt, különösen, ha ilyen nagy volumenű eseményről va szó.

Amerikában úgy tartják, hogy a valaha volt legszebb himnuszéneklést Whitney Houston követte el az 1991-s Super Bowl döntőjében, és bizony az az előadás is playback volt. Mit gondoltok, ez gáz? Ti vállalnátok az élő előadás rizikóját?