Jótékony 1D

Jótékony 1D

News

A One Direction tagjai Ghánában önkénteskedtek az elmúlt napokban, méghozzá a brit Comic Relief nevű jótékonysági szervezet akcióján belül. A srácokat teljesen lesokkolta az a szegénység, amit ott tapasztaltak. Sőt, igazi személyiségformáló élményként tekintenek a kalandra, amely egy életre felnyitotta a szemüket. Az Accra nevű faluban tett látogatásról Niall Horan lelkesen számolt be a Twitteren:

„Épp most értünk haza Accrából, Ghánából! Életem eddigi legjobb tapasztalata volt! A saját szememmel láthattam a nyomornegyedeket. Nem vicc. Ezeknek az embereknek valóban segítségre van szüksége! A szegénység nagyon is valós! Masszív köszönet illeti a Red Nose Day-t, amiért elhívtak bennünket Ghánába. Hihetetlen volt! Igazi szemfelnyitó élmény. Mi itt a nyugati világban annyira természetesnek veszünk egy csomó mindent…”

Persze nemcsak Niallt érintette meg mélyen a látogatás. Harry Styles is lelkesen posztolt róla, szintén a Twitteren.

„Hosszú ideje a mai volt a legcsodálatosabb nap… Az egész életemben ez volt az!”

A fiúk nemcsak, hogy Ghánában jártak, de a jótékonysági szervezet számára egy dalt is rögzítettek. A brit Comic Relief Red Nose Day-ének hivatalos dalát, az eredetileg Blondie slágert, a One Way or Anothert öltöztették új köntösbe, hogy ezzel pénzt gyűjtsenek a szervezet számára.

Az idei Red Nose Day március 15-én lesz, a srácok dala pedig hamarosan megjelenik. Ezt a napot egyébként azért hozták létre, hogy az emberek nevetve adakozzanak. Ezen a napon rengeteg programot szerveznek iskoláktól elkezdve a polgármesteri hivatalokig, az emberek bohócnak öltöznek, a tévében pedig hírességek lépnek fel egy nagy show keretében, amelynek során telefonos adománygyűjtés folyik. De nemcsak telefonon lehet adakozni, hiszen a programok mindegyike az adománygyűjtésért történik.

Apropó jótékonykodás... Segítsetek velünk a rászoruló családoknak! Hozd be fölösleges, de jó állapotú cuccaidat a hozzád legközelebb eső DIGI ügyfélszolgálati irodába 2013. február 14-ig, mi összegyűjtjük, és elvisszük a Magyar Vöröskereszt által üzemeltetett Családok Átmeneti Otthonaiba. KLIKK a részletekért: SEGÍTSÜNK EGYÜTT!

A fiúk Accrában: