Itt a vége a Haylor sztorinak!

Itt a vége a Haylor sztorinak!

News

Amilyen gyorsan jött ez a románc, olyan gyorsan elmúlni is látszik… Legalábbis ezt állítják a sztárpárhoz közeli bennfentesek, akik több pletykaszájtnak is elhintették már a szakítás infóját. Alig pár hónapja került szóba, hogy a 23 éves Taylor Swift összejött a One Direction 18 éves tagjával, az idősebb csajokat preferáló Harry Stylesszal, de most úgy tűnik, ennyi volt a történet.

Az ifjú pár együtt töltötte az ünnepeket, voltak síelni, smanciztak a Times Square-en, aztán a Virgin szigetek felé vették az irányt, ahol minden elromlott. Taylor ugyanis január 4-én egyedül távozott a Paradicsomból, miközben Harry vígan jacuzzizott egy rakás ismerőssel. A már említett források azt állítják, hogy a szakítást egy hatalmas veszekedés előzte meg, egyesek azt is tudni vélik, hogy ennek kiindulási pontja Harry túlságosan is bulizgatós életstílusa volt.

Más források azt is elmondták, hogy hiába tűnt szerelmesnek a két popsztár, ismerőseik egy percig sem vették komolyan a liezont.

Sem Harry, sem Taylor szóvivője nem kommentelte az esetet, ahogyan maguk az illetékesek sem, bár az énekesnő a twitterre annyit azért kiírt, hogy:

„...ameddig le nem ejtesz.”

Vagyis „’til you put me down”, ahogyan ez a sor Taylor I Knew You Were Trouble című dalában is megtalálható. űű, lehet, hogy hamarosan el is készül Swift kisasszony legújabb slágere? Mit szóltok mindehhez?