ÚJ DAVID GUETTA ALBUM

ÚJ DAVID GUETTA ALBUM

News
David Guetta nemrégiben jelentette meg legújabb kislemezét, a „Where Them Girls At” című szerzeményt, ami Flo-Rida és Nicki Minaj közreműködésével készült. Ez a dal már a sztár dj ötödik stúdióalbumának előszele. Guetta már megint elképesztő sztárparádét vonultat fel: Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, will.i.am, és Akon, ráadásul a sor még nem teljes, hiszen van néhány előadó, akit még be sem jelenettettek a nyilvánosságnak.

Hogy az album tuti siker lesz, az nem vitás, pláne, ha az eddigiekből idulunk ki. Guetta 2009-es One Love című albuma már igazi nemzetközi áttörés volt, aztán jött ennek újrakiadása, a One More Love 2010-ben, ami már világszerte több mint 3 millió példányban kelt el. Az ehhez kapcsolódó maxilemezeknek pedig ennél is nagyobb huzata volt: 12 milliónál is többet vásároltak meg belőle a partyzás szerelemesei.

És ha még hozzátesszük, hogy idén is egy Grammy-díj boldog tulajdonosa is lett egy Madonna számhoz készített remixért (Revolver), akkor tényleg nem kérdés, hogy ez új lemez újabb csúcsogat hoz majd számára. És ami számunkra legfontosabb, hogy számunkra igazán fontos, hogy július 10-én ismét ellátogat a Heineken Balaton Sound Fesztiválra.
http://video.1music.hu/clips/David_Guetta_ft._Rihanna_-_Whos_That_Chick.f4v