Britney Bollywoodba megy?

Britney Bollywoodba megy?

News

Britney Spears már bebizonyította, hogy nemcsak az énekléshez ért, elvégre sikeresen helytállt az amerikai X Factor zsűritagjaként, és egyszer már egy filmben is bizonyított. Bizonyára emlékeztek még az Álmok útján című csodás műalkotásra... A legújabb hírek szerint elképzelhető, hogy Brit folytatni fogja a színészkedést. Legalábbis ezt állította egy bizonyos Sadanandam Lucsam, indiai filmproducer. A férfi azt mondta, hogy aláírt egy szerződést az énekesnővel, aki nemcsak, hogy feltűnik majd a filmjében, de egy dalt is előad, természetesen egy táncos jelenetben.

Britney szóvivője viszonylag gyorsan reagált a hírre, és közölte, hogy a hírből semmi sem igaz.

„Nincs igazság a sztoriban. Lehet, hogy leszerződtettek EGY Britney Spearst, de ha meg is tették, az egy másik Britney Spears. Mindenesetre sok szerencsét kívánunk a produkcióhoz.” – mondta a szóvivő.

Azért vicces lett volna látni Britney-t egy valódi bollywoodi produkcióban. Az mondjuk biztos, hogy a producer jó kis hírverést csinált a filmhez, amelyet így többen megnéznek majd, már csakazértis, hogy kiderüljön, mégis milyen Britney Spears szerepel majd benne.