Britney-t kidobják?

Britney-t kidobják?

News

Már egy ideje hallani lehet olyan pletykákat, melyek szerint Jason Trawick, Britney Spears menedzsere és vőlegénye szakítani szeretne az énekesnővel. Egy hozzájuk közel álló forrás azt nyilatkozta, hogy Trawicknek elege van Brit bohóckodásából, és nagyon közel áll ahhoz, hogy kimondja az elbocsátó szép üzenetet.
„Jason megmondta Britney egész családjának, hogy mit tervez, azért, hogy azok fel tudjanak készülni arra, hogy támogatni tudják, miután meghallja a rossz hírt.”

Trawick azt is mondta állítólag, hogy megvárja, amíg az X Factor véget ér, hogy Britney-nek ne kelljen majd az érzéseivel küszködnie a kamerák kereszttüzében. És mivel a Britney mentorkodásával zajló amerikai X Factor még karácsony előtt véget ér, az is meglehet, hogy a kedves vőlegény képes lesz az ünnepek előtt szakítani vele.
A hab a tortán az, hogy Trawick azt tervezi, hogy a szakítás ellenére azért ő marad Brit menedzsere… Amint ez a hír elterjedt, egy másik, szintén a Spears kolóniához közel álló forrás tagadta az egészet, és azt mondta, hogy ő semmi ilyesmiről nem tud, sőt szerinte az ünnepek alatt vakációzni megy a pár a családdal.

Ismervén a Britney Spears körli állapotokat, mint pl. hogy az apja és Trawick a gyámja, illetve saját mobilja sem lehet, és az internet hozzáférését is korlátozzák, hogy nehogy felzaklassa a média, simán el tudjuk képzelni, hogyha valóban szakításra kerülne sor, az valahogy így zajlana. Persze reméljük, hogy tényleg csak rosszindulatú pletyka, hiszen Britney ebbe biztosan még jobban belekattanna.