Riri és Chris Brown az X Factorban?

Riri és Chris Brown az X Factorban?

News

Simon Cowell nem viccel, ha arról van szó, hogy sikerre vigye műsorát, az X Factort az Egyesült Államokban. LA Reid, a műsor eddigi amerikai lelke pár napja bejelentette, hogy a tehetségkutató-reality következő szériájában már nem akar szerepelni. Bejelentése után több bennfenntes Britney Spearstől is hasonló döntést vár, így aztán egy zsűritagot már biztosan, de lehet, hogy kettőt kell pótolnia Cowellnek. Ő pedig nem mást akar, mint Rihannát, de az egyébként mindegy is számára, hogy a műsor brit vagy amerikai verziójába.

„Simon Rihanna nagy csodálója, és tisztában van sztárminőségével. – mondta efy forrás. – Illetve azzal is, hogy milyen új színt hozna a zsűribe annak köszönhetően, amit a zenében képvisel. Ráadásul nagyon bátor, és szuper tv show-t csinálna. Simon imádja az ilyesfajta karaktereket.”

És hogy kerül a képbe Chris Brown?

„Az amerikai X Factor második szériája sokat fejlődött az elsőhöz képest, de még mindig van feljebb Cowell elvárásaihoz. –folytatta a forrás. – Chris zsűritagsága feltétlenül megbeszélés tárgyát képezi nála.”

Valószínűleg az sem mellékes az X Factor atyja számára, hogy együtt igencsak sok nézőt vonzanának a képernyők elé, hiszen kapcsolatuk újraindítása az egyik leginkább kibeszélt eseménye volt 2012-ben.

Mit szólnátok egy olyan zsűrihez, amelyben ők ketten benne vannak?