Miley gyászol

Miley gyászol

News

Miley Cyrus híresen nagy állatbarát, nemrég a PETA még születésnapja alkalmából is meglepte, hogy ezzel is megköszönjék, hogy propagálja az állatok örökbefogadását. De nemcsak propagálja, hanem természetesen ő maga is ment meg kutyákat különféle menhelyekről. Most első menhelyes kiskutyája, a hőn szeretett, kétéves Lila hunyt el, akit október óta egy állatkórházban kezeltek. Miley twitterén jelentette be a szomorú hírt tegnap:

„Mindenkinek, aki érdeklődött róla… Soha nem fájt még semmi ennyire az életemben. A szívem nem tört még össze ennyire… Lila az én édes baby girlöm elhunyt.”

Az énekesnő nagyon összetört a kutya halála miatt, egész nap ki sem mászott az ágyból, annyira szenvedett. Azt egyébként nem árulta el, hogy miért kezelték a kutyut kórházban, és hogy mi miatt hunyt el. Miley vőlegényével, Liam Hemsworth-szel további négy örökbefogadott kutyáról gondoskodnak. Ziggy, Floyd, Mary Jane és Happy jó egészségnek örvendenek, és szinte teljesen biztos, hogy hamarosan újabb négylábút visznek haza Lila helyére.

Ő volt Lila: