Ellie Goulding Skrillexet akarja

Ellie Goulding Skrillexet akarja

News

Ellie Goulding megerősítette a hírt, mely szerint ő és Skrillex újabb közös dalt tervez. Ugyan nincs még szó konkrét számról, de mindketten úgy gondolják, hogy amint lehetőség lesz rá, azonnal stúdióba vonulnak, és valami szupert alkotnak. Ellie azt is elmondta az interjúban, hogy ugyan több, mint egy évig jártak, de ennek ellenére sikerült barátságban elválniuk, és nem haragszanak egymásra, úgyhogy nincs kizáró oka a közös munkának. Ráadásul kölcsönösen rajongói egymás zenei munkásságának, úgyhogy még az összhang is tökéletes.

Ellie legújabb klipjéről is beszélt, a nemrég bemutatott Figure 8-ről:

„Egyetlen videóba akartam beletenni a viszonzatlan szerelem miatti kétségbeesés minden fájdalmát. Nem akartam semmi koncepciót, csak azt az egyet, hogy benne legyen minden ebből fakadó érzés. Hogy ez mennyire borzalmas, mennyire szívet szaggató, mennyire kétségbeesett és reménytelen érzés. De azért egy kis reményt is csempésztünk bele.”

Húha... Arról Ellie nem beszélt, hogy jelenleg is hasonlókat érez-e valaki iránt, de az tuti, hogy Skrillex helyében nekünk ez nem esne túl jól. Az exek előző közös projektje a Twilight szága utolsó részének egyik betétdala, a Bittersweet volt. árjátok már következő közös munkájukat?