Britney a 1D-t akarja

Britney a 1D-t akarja

News

A One Direction fellépett az amerikai X Factorban, amelynek ugyebár Britney Spears a zsűritagja. A fiúk a Little Things és a Live While We’re Young című dalaikat adták elő igen nagy sikerrel, de nemcsak a közönséget nyűgözték le, hanem Britney-t is. Az énekesnőnek annyira bejött a performansz, hogy állítólag megkérte a fiúkat, hogy lépjenek fel majd esküvőjén, amelyet ezekszerint már elkezdtek szervezni.

„Britney nagyon szerette a 1D-t az X Factorban, és azt mondta nekik a backstage-ben, hogy imádná, ha fellépnének majd az esküvőjén is. – mondta egy forrás a a Heat magazinnak. – Azt mondták, nagyon szívesen bevállalnák a koncertet, de minden az időbeosztásuktól függ.”

Britney tényleg rápöröghetett a dologra, mert a forrás azt is elmesélte, hogy Simon Cowellel is beszélt, elmondta neki, hogy teljesen komolyan gondolja, és hogy muszáj lesz megtörténnie a koncertnek, mert teljesen elalélt a fiúktól.

Ha a 1D fellépne Brit esküvőjén, az biztosan még nagyobbat lendítene a karrierjükön, bár erre jelenleg nem sok szükségük van. Nemrég jelent meg második albumuk, a Take Me Home, de máris óriási eladásaik vannak, nemrég indultak világkörüli turnéra, jövő nyárra pedig 3D-s koncertfilmjük is elkészül majd. Azért kíváncsian várjuk hogy vajon énekelnek-e a pophercegnő leendő esküvőjén, amiről egyébként eddig semmit nem lehet tudni. Pláne, hogy maga Britney nyiltkozta azt múlt héten, hogy nem siettetnek semmit, mert most jó a kapcsolat úgy, ahogy van.