Chris Brown besokallt

Chris Brown besokallt

News

A hétvégén olyan csatába indult Chris Brown a twitteren, amelynek végén egyszerűen letörölte magát a legnagyobb mikroblogszolgáltatóról. Az egész balhé úgy kezdődött, hogy pár napja kirakott magáról egy képet az instagramjára, amelyen a sok filter miatt idősnek tűnt, ezért a következőt kommentálta a kép mellé:

„Kib—öregnek nézek ki! Pedig csak 23 vagyok!”

Erre reagált egy nyilvánvalóan trollkodó tweetben Jenny Johnson író, bemondó, amit a hirtelenharagú sztár nem bírt szó nélkül hagyni:

„Bizony, én tudom! – írta az írónő – Az, ha valaki egy értéktelen sz—darab, az bizony jól meg tudja öregíteni az embert!”

A kommentár mellé egy 2009-es cikket is mellékelt, amely azután született, hogy az énekes összeverte akkori barátnőjét, Rihannát. És noha az egészben nem volt semmi olyan, amit Brown ne hallott volna már korábban, mégis éktelen szitkozódásba kezdett. A tweetpárbajban gyakran szerepelt a salakanyag kevésbé illedelmes formája, hogy Brown mit és hogyan ürítene Johnsonra, illetve hogy minek tartja az írónő munkásságát, majd Brown édesanyja is szóba került. A végére természetesen a forrófejű énekes járt rosszul, hiszen nőgyülölőnek tűnő kommentáradatával erkölcsi vereséget szenvedett. Le is törölte magát a twitterről, ami talán nem is baj, tekintve hogy állandóan hagyja magát feldühíteni. Keveredett már szitkozódó-harcba egy pankrátorral, egy kamu-Cher accounttal, Frank Oceannel, és sok más twitterezővel.

A dühkezelő tréner mellé Brown menedzsmentje igazán felvehetne már közösségi média szakértőt is az énekes mellé, aki egy kis etikettre oktatja. Mindeközben együtt töltötte a hálaadást Rihannával, aki képet is posztolt Brownról, méghozzá egyenesen az ágyból.