Pitbull drogokról vallott

Pitbull drogokról vallott

News

Pitbull példája jól mutatja,hogy mennyit ér egy szerető, keménykezű anya. Mr. Worldwide ugyanis sehol sem lenne most, ha tinikorában anyja nem rakja ki otthonról. Egy interjúban mesélte el a minap, hogy mennyire hálás édesanyjának, amiért az keménységével segített neki felépíteni a személyiségét, és maga mögött hagyni Miami utcáit és a drogos éveket.

„Azt mondta az anyám, hogy húsz percem van összeszedni a cókmókomat, de aztán takarodjak el. – idézte fel a rapper az emlékeit. – Tisztelem az anyámat. Anya az apám és az anyám egy személyben, ő az, aki miatt férfi lettem. Akkor is tiszteltem, amikor ezt mondta, mert világosan beszélt, és én megszegtem a szabályokat. Azt is megmondta, hogy tudja, hogy az utcákon leszek, hogy lógni és csövezni fogok, de egyetlen dolog van, amit nem akar, hogy anyagozzak, de én megtettem.”

Mindezek ellenére Pitbull úgy gondolja, hogy nem volt ő rossz gyerek, nem volt bajkeverő, csak éppen a baj mindig megtalálta őt. Fiatalkori élményeit dalszöbegeiben is felemlegeti, pl. a Give Me Everythingben azt rappeli, hogy az életét a negatívból a pozitív irányba fordította. Tehát hiába az egyik legnagyobb szupersztár manapság, nagyon is élénken élnek benne ezek a tévúton haladt évek, és megbecsüli, ahová eljutott.

Pitbull legújabb lemeze, a Global Warming egyébként tegnap jelent meg, és olyan arcokkal duettezik rajta, mint Christina Aguilera, Jlo vagy éppen a The Wanted.