Árverezik Amy otthonát

Árverezik Amy otthonát

News

Amy Winehouse London Camden negyedében található lakása igazi zarándokhely lett a rajongók számára 2011. július 23., az énekesnő halála után. A család idén májusban úgy döntött, hogy eladja a lakást, de az a rajongói hájp ellenére sem kelt el a meghirdetett 2.7 millió angol fontos áron. Ezért most árverésre kerül Amy Winehouse otthona, december 3-ától lehet rá licitálni az 1.8 milliós kikiáltási árért. Annyira azért nem meglepő, hogy nem olyan vonzó a kéró a lakáspiacon, mert nincs valami jó karmája.

Egyrészt ugyebár ott halt meg Amy Winehouse, nemrég pedig be is törtek, és elloptak 130 000 font értékű ruhát, pl. azt is, amelyben 2006-ban hozzáment az őt drogokra rászoktató Blake Fielder-Civilhez.

Azokat a ruhákat amúgy jótékony célra szánták Amy szülei, el akarták árverezni, hogy a belőlük befolyó összeggel alapítványuk pártfogoltjait segítsék. Az Amy Winehouse alapítványt lányuk halála után hozták létre a Winehouse szülők, hogy olyan fiatalokon segítsenek, akik valamilyen függőségben szenvednek.

Az aukciós katalógus nem említi azt a tényt, hogy abban az ingatlanban találtak rá Amy Winehouse holttestére, de nyilvánvalóan ki fog derülni, így aztán kíváncsiak vagyunk, hogy vajon vad licitálásra készteti-e a szemfüles befektetőket.

Szerintetek egy halott sztár emeli egy lakás értékét, vagy inkább elriasztja a vevőket?