Lewis Hamilton sztárnak készül?

Lewis Hamilton sztárnak készül?

News

A Forma-1 egyik legnagyobb sztárja, Lewis Hamilton már be is vonult a stúdióba, a szintén brit Angel nevű rapperrel, hogy felvegye zenei debütálását. Nicole Scherzinger pasijáról már nyáron kiderült, hogy szívesen belevágna valami újba, amikor is Rihanna bemutatta J Cole-nak, akivel igen gyorsan egymásra találtak.

„Sokat írok más emberek számára is. – mondta Angel a The Sun magazinnak. – Az elmúlt néhány napban Lewisszal dolgoztam együtt. Azt csinálja, ami a dolga.”
Lewis Hamilton egyre többet lóg együtt zenészekkel, pl. az utóbbi időben igen jóba lett Chris Brownnal is. Egy bennfenntes azt is lmondta, hogy igazak a hírek, de Hamilton egyelőre nem gondolkodott még el azon, hogy a zenei munkát teljes állásként végezze.

„Lewis a stúdiózást arra is használja, hogy kieressze a gőzt. Nagyon szenvedélyes, ha zenéről van szó, és azt akarja, hogy a lehető legjobban szóljon, amit csinál. Megvan rá a lehetősége, tehát miért ne csinálná? Addig pedig a menedzsmentje sem fog aggódni, amíg nem látják azt, hogy a zene átvenné az elsőbbséget az életében a Forma-1-el szemben. De nem áll szándékában popsztárrá válni.”

Mit szóltok ehhez? El tudjátok képzelni Lewis Hamiltont a színpadon?