Snoop gyerekeket etet

Snoop gyerekeket etet

News

A legendás rapper tényleg megváltozott mostanában, és most nemcsak a névváltoztatásra gondolunk. (Tudjátok, Snoop Dogg a múlté, mert ő mostmár a raggae-s Snoop Lion). Amikor Snoop Jamaikában volt, ahol is felvette új albumát, Reincarnatedet, szinte sokkolóan hatott rá az, hogy milyen szegénységben élnek ott emberek. Különösen a fiatalok és a gyerekek éhezése sújtotta le, ezért is jött az ötlet, hogy segítsen.

Létre is hozta a The Mind Gardens Projectet, ami ahhoz látja el a szükséges eszközökkel és forrásokkal a rászoruló lakosokat, hogy azok saját kertet nevelgethessenek, így megtermeljék maguknak a zöldségeket és gyümülcsöket. A sztár így nyilatkozott az ügyről:

„Amikor Jamaikába mentem, különöző közösségeket látogattunk meg Kingstonban, és nagyon mélyen megérintett a szegénység, és hogy a gyermekek mennyire nem tudnak megfelelő táplálékhoz jutni. Egyetlen gyereknek sem szabadna éheznie. A rengeteg inspiráció után, amit Jamaika adott nekem, úgy éreztem, hogy muszáj létrehoznom ezt a programot, hogy visszaadjak valamit a lakosainak.”

Snoop egyébként az Egyesült Államokban sincs híján kezdeményezéseknek.
„Ez még csak a kezdet, ugyanis jövőre szeretnénk államokszerte kiterjeszteni a Mind Gardenst. Szerintem mindannyian ki tudjuk venni a részünket abban, hogy segítsünk az embereknek egészségesebben étkezni és boldogabban élni.”

Mit szóltok ehhez? Jó kis kezdeményezés, mi?