Calvin Harris lepattintotta Gagát

Calvin Harris lepattintotta Gagát

News

Kisebb twitter-harc kerekedett Lady Gaga és Calvin Harris között. Kiderült ugyanis, hogy Calvin Harris visszautasította annak a lehetőségét, hogy Lady Gagával dolgozzon együtt. És hogy miért? Azért, mert nem szereti a dalait! Persze mielőtt még a monsterek agyvérzést kapnának, el kell árulnunk, hogy ez még 2008-ban történt, amikor Gaga nem volt világhírű.

Calvin Harrist a BBC egyik műsorában kérdezték a négy évvel ezelőtti esetről, és így válaszolt:

„Nagyon elfoglalt voltam akkoriban. –Amikor a műsorvezető értetlenkedett amiatt, hogy mégis hogyan volt képes visszautasítani korunk egyik legnagyobb popsztárját, Calvin így folytatta. – Ez még azelőtt volt, hogy híres lett volna. Egy dj azoknak a a dalait választja ki, akiknek szereti a hangját, vagy magát a számot. Gaga emberei elküldtek nekem trackeket, de azok nem igazán jöttek be, és szerintem ezzel nincs semmi baj. Nem a NAGY dalokat küldték el, hanem másokat, és megkérdezték, akarok-e dolgozni ezen az albumon. Azt sem tudtam, kiről van szó.”

Mivel tehát elfoglalt volt, és nem is nyűgözték le a hallottak, visszautasította a felkérést. Amikor Gaga meghallotta, hogy Harris mit nyilatkozott a BBC-ben, kicsit kiborult rá twitteres posztjában. Leírta, hogy ő soha nem kereste Harrist, és szerinte az csak azért mondott ilyet, mert nehéz elhinni, hogy nő létére ő tényleg maga írja a dalait. Harris erre sem borult ki, viccesen megjegyezte, hogy az ember egyszer visszautasít egy remixet 2008-ban, és négy évvel később az egész világ őt támadja. Azt is kifejtette, hogy ő nem csinál ezentúl sem mást, csupán dalokat, tehát semmi kedve a vitát folytatni.

Aztán mindketten elnézést kértek egymástól, biztosították egymást nagyrabecsülésükről, és véget ért a történet. Kivéve, ha előbb-utóbb tényleg készítenek egy közös dalt...