Pink lesokkolta az anyukáját

Pink lesokkolta az anyukáját

News

Pink már a második klipjét készítette el, amióta visszatért az anyaságból a popvilágba. Az új videó a Try című dalhoz forgott, és ma volt a világpremierje. Az énekesnő egy Colt Prattes nevű táncossal szerepel benne, és különféle szerelmi cívódásokat jelenítenek meg mindenféle modern tánc formájában. Bizonyára sokak le lesznek nyűgözve a pop és a művészet ilyen formában történő ötvözésétől, de Pink anyukája nem tartozik közéjük.

„Miután megnézte, így szólt: »Hú, édesem. Nem jutok szavakhoz. Kicsit kényelmetlenül érzem magam. Bár soha senki mondta, hogy biztosra kellene menni…« Köszi, anyu!” – írta ki Pink a twitterére.

A klipet az a Floria Sigismondi rendezte, aki Katy Perry számára elkészítette az E.T és a The One That Got Away videóit, de a Muse Supermassive Black Hole-ját és Christina AGuilera Hurtjét is ő hozta tető alá. A klipet egyébként az apache tánc ihlette, amely Franciaországból ered, és gyors, kissé erőszakos koreográfiát jelent. Bárki bármit mond, Pink imádta a klip készítését:

„Ennek a videónak az elkészítését élveztem a legjobban egész eddigi karrierem során. – mondta Pink – Azt akartam, hogy soha ne legyen vége. Ez eddig a kedvenc videóm.”

Nektek hogy tetszik?