Liam Payne Leona Lewisszal kavar?

Liam Payne Leona Lewisszal kavar?

News

Liam Payne épphogy szakított barátnőjével, Danielle Peazerrel, akivel már két éve járt, de úgy hírlik, máris vigasztalódott. Méghozzá egy újabb X Factoros szépséggel, a nála nyolc évvel idősebb Leona Lewisszal, legalábbis ezt állítja egy ismeretlen forrás a brit Sunday Mirror és The Sun nevű lapoknak.

„Liam nagyon izgatott amiatt, hogy vajion hogyan alakulnak majd a dolgok Leonával. – állította az egyik benfenntes. – Amint lehetősége adódott, hogy randira hívja, megragadta azt, és mindketten meglehetősen élvezték a találkát. Mindez Londonban történt, de ügyesen elkerülték a rivaldafényt. Eléggé odavannak egymásért.”

Az ügyről egyik érintett sem nyilatkozott eddig, bár azt tudjuk, hogy a múltban többször is nagyon pozitívan nyilatkoztak egymásról. Liam, aki a napokban letolatta a haját egycentisre, többször is „gyönyörűnek” titulálta Leonát, aki egyébként új lemezén. a Glasshearton dolgozik most.

Úgy tűnik, hogy Liam Harry nyomdokaiba lép, már ami a náluk idősebb csajok szeretetét illeti? Mit szóltok ehhez, igaz lehet?

És hogy tetszik Liam süniséróval?