Jessie J divatmániás lett

Jessie J divatmániás lett

News

A hír nem mástól ered, mint Jessie J-től, aki a brit Elle magazinnak nyilatkozta azt, hogy a divattervező és ő már néhány megbeszélésen túl vannak, és kilátásba helyezték egy közös csapat létrehozását bizonyos jövőbeli projektekre.

„Éppen most is beszéltem vele – mondta Jessie – és nagyon remélem, hogy hamarosan tényleg együtt dolgozhatunk majd. Ő egy elképesztő tervező… Úgy érzem, bele akarok kóstolni a divatba én is.”

Jessie J egyébként a magazin novemberi számának címlaplánya, nekik vallott új stílusáról és a jövőbeli tervekről. A friss képeken is jól látszik, hogy Jessie tényleg eléggé ráérzett a divatra, és mostanában nőcisebbre vette a figurát, mint eddig.

„Az az ijesztő, rajzfilmszerű, tüskés, dolog az én voltam, de két vagy három évvel ezelőtt. Mostanában sokkal inkább megélem a nőies oldalamat, a szexualitásomat, és sokkal femininebb lettem. Igazából mindig is szerettem volna így kinézni, de úgy nem ragadtam meg az emberek figyelmét. És hát eleinte muszáj úgy csinálni a dolgokat, hogy felfigyeljenek rád.”

Mit szóltok Jessie J nőiesebb énjéhez? Jó a fotó? Várjátok már a Stella McCartney-val közös kollekciót?
Egyébként egy másik divat- plusz popvilág közötti kollaboráció is a fülünkbe jutott, miszerint Rihanna és Kate Moss együtt szerepelnek majd a Vogue következő divatanyagában.