Az ítélet: jótékonykodás

Az ítélet: jótékonykodás

News
Justin Bieber egy felelősségvállalást erősítő rendezvénysorozat részeként lép majd fel Nassau megye több iskolájában. A cél az, hogy visszaszorítsák a cyber bullyingot (azaz a cyber zaklatást), ami mára nagyjából ugyan akkora probléma lett, mint az iskolai zaklatás – sok gyermek lesz miatta öngyilkos. De Justin nem jószántából teszi ezt, hanem mert a bíróság erre kötelezte, hogy mentse menedzsere és kiadóvezetője bőrét.

Történt ugyanis, hogy még 2009-ben egy Garden City beli bevásárlóközpontban majdnem tömegszerencsétlenség lett, amikor több mint 3000 sikítozó rajongó gyűlt össze, hogy megnézze Justin fellépését – ami egy butikban volt…
A rendőrség. látván a növekvő káoszt, Bieber menedzserét, Scott Braunt és a kiadóvezetőt, James Roppót, hogy posztolják ki a Twitterre, hogy Justin aznapi fellépése elmarad. Ők azonban ezt megtagadták, így még ott a helyszínen őrizetbe is vették őket.

A mostani döntés értelmében Justinnak több koncertet is adnia kell majd különböző iskolákban, amelynek teljes költségét kiadójának kell állnia, ezen felül 8000 dollárt kell kipengetniük Nassau megyének, hogy kifizethesse azon rendőrök és tűzoltók túlórapénzét, akik az eszeveszett tömeget próbálták meg kordában tartani.

Még jó, hogy ne tapostak senkit halálra. Ez azért valóban elég felelőtlen húzás volt, nem?