Xtinát eljegyezték?

Xtinát eljegyezték?

News

Christina Guilera mostanában egyáltalán nem a magánéletével kapcsolatban kerül a hírportálokra, hiszen az amerikai The Voice egyik mestereként bőven ad témát szakmabeli ténykedésével is. Ráadásul hamarosan új albummal, ill. klippel is előrukkol hamarosan. Christina Guilera mostanában egyáltalán nem a magánéletével kapcsolatban kerül a hírportálokra, hiszen az amerikai The Voice egyik mestereként bőven ad témát szakmabeli ténykedésével is.

Ráadásul hamarosan új albummal, ill. klippel is előrukkol hamarosan. Xtináról tudni lehetett, hogy randizik ezzel a Matt Rutler nevű pasassal, de annyira nem volt róluk hír, hogy már-már el is felejtettük, hogy együtt van valakivel. Pedig eléggé együtt vannak, olyannyira, hogy felröppent a pletyka, hogy el is jegyezték egymást. Állítólag egyetlen probléma van: a srác nem milliárdos, így aztán nincs pénze olyan gyűrűre, amelyet szerinte kedvese megérdemelne. Xtina dívás attitűdjéből kiindulva a fejünket mertük volna tenni rá, hogy nem is éri be holmi cirkóniaköves gyűrűvel, pedig egy forrás szerint annyira szerelmes, hogy ez egyáltalán nem érdekli.

„Christina megőrül ezért a srácért, – mondta a közös ismerős egy interjúban – és azt mondta, hogy az sem érdekli, ha saját magának kell megvennie a gyűrűt. Matt persze nem akarja ezt, amúgy is teljesen kivan attól, hogy a legtöbb kiadást barátnője állja.”
Elég furcsán venné ki magát, ha a menyasszony magának venne gyűrűt, bár láttunk már ilyenre példát. Britney Spears is ezt tette, miután Kevin Federline megkérte kezét. Mondjuk ez nem jó ómen, abból kiindulva, hogy mi lett kettejükkel, illetve a kapcsolattal.
Mit gondoltok, nagyon gáz lenne, ha Xtina venné a saját gyűrűjét? és az, hogy mindent ő fizet, Elvégre annyi pénze van, hogy még az ükunokája sem fog hiányt szenvedni semmiben.