Űrdongóban a Transformers jövője

Űrdongóban a Transformers jövője

News

Folytatások és reboot helyett a jövőben különböző karakterek eredettörténeteit várhatjuk a Transformers-franchise-tól – jelentette be Lorenzo di Bonaventura producer. A filmkészítő az Entertainment Weekly-nek adott interjújában kifejtette: mivel a Transformers: Az utolsó lovag tavaly nem produkálta az elvárt számokat a mozipénztáraknál, itt az ideje a változásnak.

„Az ötödik rész határozottan alulteljesített. A közönség egy idő után valami újra vágyik, és mi nem vettük észre, hogy ez a pont már a negyedik epizód után elérkezett” – részletezte a producer, majd arra is kitért, hogy miért a december 20-án bemutatásra kerülő Űrdongóval indulnak az eredetfilmek.

„Űrdongó és Optimus Fővezér volt a két kiválasztott karakter. Végül Űrdongó mellett döntöttünk, mert ő igazán közkedvelt figura, és több érzelem van benne, mint Optimusban. Ha az Űrdongó sikeres lesz, akkor mindenképpen elkészül a második része, amelyre már vannak ötleteink. És nem tettem le az Optimus-filmről sem: nagyon más stílusú alkotás lenne, mint az Űrdongó, de ugyanannyira érdekes” – nyilatkozta a robotos széria alkotója.