Thor panaszai

Thor panaszai

News
A pénz nem boldogít – ezzel a szomorú igazsággal rukkolt elő Chris Hemsworth a GQ magazinnak adott interjújában. A 31 éves ausztrál színész számára a Thor címszerepe hozta meg a világhírt, a Hajsza a győzelemért pedig a művészi elismerést, de bevallotta, hogy a mai napig nem igazán boldog Hollywoodban.

„Az ember eljön ide, elér valamit, aztán rájön, hogy a hírnév és a vagyon semmit nem old meg. Amikor reggel felkelek és tükörbe nézek, nem mondom azt, hogy jaj de jó, minden tökéletes” – nyilatkozta a sztár, majd felidézte a pillanatot, amely mindent megváltoztatott.

„A Hajsza a győzelemért volt a valódi fordulópont a karrieremben. Anyagilag nem volt olyan sikeres, mint más filmjeim, de hirtelen sokkal több ajtó kinyílt előttem, sokkal komolyabban vettek színészként. És persze bizonyos rendezők és producerek korábban nem is törődtek velem, aztán hirtelen eljátszották, mintha a legjobb barátaim lennének. Ezt elég undorítónak tartom” – panaszkodott Chris, akit most a Blackhat című hackeres akcióthrillerben láthattok a hazai mozikban.