Tarzan trükkös legendája

Tarzan trükkös legendája

News

A hollywoodi színészek gyakran hangoztatják, hogy saját maguk végezték a kaszkadőrmutatványokat a legújabb sikerfilmjükben. A Tarzan legendája címszereplője, Alexander Skarsgard azonban úgy látja: nem korrekt, ha őt dicsérik a veszélyes jelenetekért.

„Beszkennelték a testem, aztán eljött a forgatásra Augusts Dakteris, a világ egyik legjobb trapézművésze, aki meglehetősen alacsony ember. Én csak kávéztam, miközben ő elképesztő mutatványokat végzett, majd speciális effektusokkal összemontírozták az ő mozdulatait az én testemmel. Szóval amikor megnézem a filmet, és látom, hogy az Olimpiára illő műsorszámokat nyomok le, elgondolkozom: helyes-e, ha én aratom le a babérokat? Természetesen Augusts-é az érdem” – nyilatkozta a szerény színész.

Közben a film rendezője, David Yates kifejtette: a főszereplő a Tarzan-ordításnál is profi segítséget kapott.

„Alex is üvöltözött egy kicsit, de besegített egy híres énekes, mert nagyon trükkös az a hangszín, amit el kell találni. Sőt, még állatok hangjait is belekevertük a kiabálásba” – oszlatott el még egy illúziót a rendező. Már csak arra lennénk kíváncsiak, vajon melyik híres énekes vállalt be név nélkül egy jó kis dzsungelkiáltást…