Rey zsivány mamajelöltje

Rey zsivány mamajelöltje

News

Mióta berobbant az internetre a decemberben startoló Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet első előzetese, a rajongók rokonsági fokokról elmélkednek. Ugyanis sokan úgy vélik, hogy a Felicity Jones által megformált lázadóvezér, Jyn Erso Az ébredő Erőből ismert Rey anyukája lehet.

A külső hasonlóság mellett számos Star Wars-fanatikus felfigyelt az azonos akcentusokra, és mivel a Zsivány Egyes pár évtizeddel Az ébredő Erő előtt játszódik, szerintük elképzelhető, hogy Jyn Rey mamája, fiatalon. A Rey-t alakító Daisy Ridley kissé lehűtötte a kedélyeket, bár nem cáfolta egyértelműen a találgatásokat.

„Nem szívesen ugratom a rajongókat, de az, hogy mindketten fehérek vagyunk és barna a hajunk, még nem jelenti azt, hogy ő az anyukám” – fejtette ki Daisy, majd bevallotta: az alkotók neki elárulták Rey szüleinek kilétét, de szerinte nem ez a lényeg.

„Úgy gondolom, Az ébredő Erő attól csodálatos, hogy Rey, ugyanúgy, mint Finn, nem tartozik sehova, a végére mégis megtalálja a helyét. Számomra kicsit vicces, hogy az emberek ennyit gondolkodnak a származásán, mert szerintem nem ez számít” – nyilatkozta a színésznő.