Mordálynak élnie kell!

Mordálynak élnie kell!

News

Tavaly felröppent egy hír, miszerint a Marvel stúdió meg akarja ölni Mordályt, a közönségkedvenc mosómedvét A galaxis őrzői 3-ban. A sokkoló pletykát nem erősítette meg, de nem is cáfolta James Gunn, a film forgatókönyvírója és rendezője, aki akkoriban így nyilatkozott: „Nem emlékszem egyetlen olyan képregényfilmre sem, ahol valaki ne halt volna meg”. Most azonban egyesek egészen durva módszerekhez folyamodtak, hogy Mordály továbbra is az élők sorában legyen: halálosan megfenyegették a filmkészítőt.

„Figyelmeztetlek: ha megölöd Mordályt A galaxis őrzői 3-ban, MEGHALSZ” – szólította meg a Twitteren egy elkeseredett rajongó Gunnt, aki így válaszolt: „Akkor is meghalok, ha nem ölöm meg Mordályt”. Ekkor egy másik Marvel-fanatikus hozzátette: „De így hamarabb halsz meg”. A rendező megelégelte az életére törő támadásokat, és kiposztolta az utolsónak szánt szót a témában: „OK, tudom, hogy viccesnek szánjátok a halálos fenyegetéseket, de most már álljatok le”.

A képregényfilm bemutatóját 2022-re tűzte ki a Marvel stúdió. Mindenki biztonsága és nyugalma érdekében reméljük, hogy Mordály és James Gunn is megéli ezt a dátumot.