Megan Fox beszólogatós kedvében van

Megan Fox beszólogatós kedvében van

News

Megan Fox beszólogatós kedvében van az utóbbi időkben. Az L. A. Times-nak adott interjújában a színésznő például az Egyiptomba látogató felszínes turistákra akadt ki. Ugyanis Megan a Transformers: A bukottak bosszúja 2009-es egyiptomi forgatása alatt elkezdett érdeklődni az ottani történelem iránt, és a gízai piramisról megtudta, hogy nincs is igazi szarkofág a műemlék mélyén, csak a hatóságok tettek oda egy másolatot a turisták miatt.

„Akkor ébredt fel bennem a vágy, hogy a dolgok mélyére hatoljak, és megtaláljam a valódi összefüggéseket. De nem hiszem, hogy bármit is mondok, az értő fülekre tudna találni. Az emberek általában plebejus módon gondolkodnak, mert olyan médiát fogyasztanak, amely agymosás alá veti őket. Nem számít, mire mutatok rá, vagy milyen választékosan fejezem ki magam, vagy milyen pozitívak a szándékaim. Az emberek csak azt fogják bennem látni, amit látni akarnak” – panaszkodott Megan, majd a New York Times-nak nyilatkozva folytatta a méltatlankodást, csak éppen akkor már Hollywood volt a téma.

„Szánalmas, hogy Hollywood csak néhány sztereotípiát tud felmutatni a nőkkel kapcsolatban, és ezeket variálja filmről filmre. Van a vén szatyor, a bombázó meg a könnyűvérű nő. Vén szatyoros forgatókönyvet egyelőre nem küldtek nekem, eddig csak bombázó és könnyűvérű kategóriában indultam. Olyan megjegyzéseket kaptam, hogy ’óh, szuper vicces vagy, akkor legyél könnyűvérű, mert ettől leszel még viccesebb!’ ” – fejtette ki Megan, akit legközelebb April O'Neil szerepében láthatjuk a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című szuperprodukcióban. Egyébként a teknőcös szériával kapcsolatban is van véleménye.

„Ezeket a filmeket nem lehet azzal vádolni, hogy a karakterfejlődésre koncentrálnak. Nem mondom, tudtam volna tanácsot adni, hogy April csinálja ezt meg azt, mert így viselkedik egy igazi feminista, de Hollywood nem arról szól, hogy a nők változatos szerepekben mutathatják meg magukat”