Kate Mara nehezen lett szuperhős

Kate Mara nehezen lett szuperhős

News
Kate Marának nehezen akart összejönni egy szuperhősös kaland. A 32 éves színésznő csak majdnem játszotta el a Macskanőt A sötét lovag – Felemelkedésben, és szintén a második számú jelölt volt Lois Lane szerepére Az acélemberben. Kate most végre valóban képregényes kezeslábasba bújhatott: A Fantasztikus Négyes legújabb feldolgozásában ő Sue Storm, a láthatatlan lány, bár azt bevallotta egy interjúban, hogy van olyan szuperképesség, amit ennél többre tart.


„Szuperhősként mindig is repülni szerettem volna. Úgyhogy az a pár hét, amit a filmezés során kábeleken lógva töltöttünk, olyan volt nekem, mint egy kalandtábor. Csak az volt fura, hogy egy zöld vászon előtt kellett kétségbeesve kiabálnunk – a ránk zuhanó szikladaraboknak nyomát sem láttuk” – részletezte a színésznő, majd elárulta: nem is az akciójeleneteket, hanem a forgatás előtti felkészülést tartotta a legfárasztóbbnak.

„A legnehezebb feladatom az volt, hogy jól nézzek ki a testhezálló ruhában. Három hónapig viseltem, tehát sokat kellett fogyókúráznom előtte” – nyilatkozta Kate.