Káosz a Transformers világában

Káosz a Transformers világában

News

Ellentmondásos hírek érkeztek a Transformers-franchise háza tájáról. Az alakváltó robotok ötödik kalandja, Az utolsó lovag „csak” 605 millió dollárt gyűjtött össze tavaly a mozipénztáraknál, és ez az összeg állítólag csalódást okozott a Paramount stúdiónak és a Hasbronak. A Transformer World rajongói oldal értesülése szerint a New York-i játékkiállítás befektetőknek szóló, nem nyilvános napján elhangzott, hogy a decemberben érkező Űrdongó spin-off után nem készül több rész a jelenlegi sorozatból, ehelyett 2021-ben újraindítják a franchise-t.

Ugyanakkor az említett rendezvényről kiszivárgott prospektus nem jelzi, hogy folytatás vagy reboot lesz a következő robotos mozi, mindössze a „Paramount/Hasbro Transformers eseményfilm, 2021” felirat szerepel rajta. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a játékkiállítás nyilvános napján a Hasbro márkamenedzsere így reagált a híresztelésekre: „Ne higgyék el, amit hallottak, semmi ok az aggodalomra”.

Akárhogy is alakul az alakváltók jövője, annyit nyugodtan elhihetünk, hogy a hazai mozikban december 20-án startol az Űrdongó-film, Hailee Steinfeld főszereplésével.