Jason Statham keményen tárgyal

Jason Statham keményen tárgyal

News

Jason Statham nem csak cápákkal keménykedik, hanem producerekkel is. A Meg – Az őscápa kimagasló sikere után az alkotók már a folytatást tervezik, mire a főszereplő közölte feltételeit. Statham azt szeretné, hogy a következő rész Új-Zélandon készüljön, lehetőleg Auckland közelében. A cápaverő hős ezen kívül ragaszkodik hozzá, hogy igazi cápák között úszva készülhessen fel a szerepre, az akciójelenetek forgatással kapcsolatban pedig azt kötötte ki, hogy ne az utólag digitális óriáscápává varázsolt nagy semmivel kelljen verekednie, hanem építsenek neki egy makettet. Továbbá az akciósztár számára lehetővé kell tenni, hogy a forgatási szünetekben elmehessen a Fidzsi-szigetekre búvárkodni.

Viszont a jelek szerint csillapodott az akcióhős vérszomja: néhány héttel korábbi kijelentésével ellentétben a mostani feltételei között nem szerepel, hogy vegyék öldöklősebbre a második epizód hangvételét.

„Eredetileg azt hittem, hogy sokkal véresebb filmet fogunk készíteni. De Jon Turteltaub rendező meggyőzött, hogy ha könnyedebbre vesszük a figurát, sokkal többen megnézhetik. És igaza lett. Szóval, részemről folytathatjuk!” – nyilatkozta Statham.