Hullanak a Bosszúállók

Hullanak a Bosszúállók

News

Miután kiderült, hogy nagyszabású temetésjelenetet forgatnak a Bosszúállók 4-hez, megkezdődtek a találgatások, hogy melyik Marvel-hősöktől veszünk könnyes búcsút. Anthony Russo társrendező és Kevin Feige, a széria egyik producere, egyben a Marvel stúdió elnöke a napokban interjút adott a Vanity Fairnek. Természetesen konkrétumokat nem árultak el, de mindketten utaltak rá, hogy szomorú idők jönnek a szuperhősökre.


„Tudom, kit szabad megölni a Bosszúállók: Végtelen háborúban és az utána következő 4. részben, de semmi többet: szerintem még a Marvel sem teljesen találta ki, hová tartanak ezután. Nem az összes karakter, hanem bizonyos karakterek búcsúznak, a többiek még visszatérhetnek. Szóval bonyolult a helyzet, nem nevezném egyértelmű lezárásnak” – részletezte Russo.

Feige viszont határozottabban fogalmazott. „Olyan dolgot vezetünk be, amelyre még nem volt példa a szuperhősös filmekben: egy valódi finálét. Két különböző korszakról beszélhetünk: mindenről, ami a Bosszúállók 4 előtt volt, és mindenről, ami utána lesz. Biztos vagyok benne, hogy sok meglepetést fogunk okozni az embereknek” – nyilatkozta a Marvel-főnök.