Halál Grootra!

Halál Grootra!

News

Gyászos nap virradt A galaxis őrzői egyik legkedveltebb karakterére a Twitteren. A közösségi oldalon James Gunn író-rendező becsatlakozott egy beszélgetésbe, amelyben az első részben látható Groot, és a másodikban szereplő Kicsi Groot közti összefüggésről vitatkoztak a rajongók. Volt, aki azzal érvelt: Groot egyszerűen újra kinőtt, és Kicsi Groot lett belőle. Gunn azonban kiposztolta a szomorú igazságot: „Az első Groot meghalt. Kicsi Groot az ő fia.”

Válaszával a filmkészítő nem nyert népszerűségi versenyt az interneten. Valakit például annyira felzaklatott a beszélő fa halálhíre, hogy sértő tartalom miatt feljelentette Gunn Twitter-fiókját. A rendező bővebb magyarázattal próbálta csillapítani a kedélyeket.

„Kicsi Groot más személyiséggel és testtel rendelkezik, nincsenek emlékei a felnőtt Grootról. Arról nem is beszélve, hogy felnőtt Groot önfeláldozása az első rész végén így tényleg jelentett valamit” – részletezte Gunn, aki hamarosan elkezdi a munkát a sci-fi/képregényfilm-széria harmadik részén. A galaxis lelki békéje érdekében reméljük, hogy Grootnak és Kicsi Grootnak semmilyen rokona vagy leszármazottja nem fog meghalni benne.