Guy Ritchie kerekasztala

Guy Ritchie kerekasztala

News
Arthur király gengszterek közé keveredik. Hogy is lehetne másképp, ha Guy Ritchie dolgozza fel a kerekasztal legendás királyának történetét? Néhány hete kezdték forgatni a Knights of the Roundtable: King Arthur című kalandfilmet, melyben Arthur nagyszájú, pitiáner bűnöző, aki bandája élén sikátorokban küzd az életben maradásért. Nem sejt semmi születése titkáról egészen addig, míg rá nem talál Excaliburra, a különleges kardra.

A címszerepet a Tűzgyűrű sztárja, Charlie Hunnam játssza, Arthur király apját pedig az egykori Hulk, Eric Bana formálja meg. A szépséges Guinevere szerepében A Karib-tenger kalózai negyedik részéből ismert Astrid Bergès-Frisbey-t láthatjuk, és meg nem erősített hírek szerint a rendező régi kedvence, Jude Law lesz a produkció főgonosza.

A stáb jelenleg a London környéki Leavesden stúdióban dolgozik, hogy azután Walesben és Skóciában forgassák le a külső felvételeket. A film premierjét 2016 júliusára tűzte ki a Warner Brothers stúdió: az intenzív munkát csak rövid ideig szakítják majd meg, amikor idén augusztusban bemutatják Guy Ritchie előző filmjét, Az U.N.C.L.E. embere című kémparódiát.