Ezért gonosz Cate Blanchett

Ezért gonosz Cate Blanchett

News

A kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett szokatlan választás egy képregényfilm főgonoszának. Mégis az Aviátor és a Blue Jasmine című drámai alkotásokért díjazott színésznő játssza Helát, a Halál Istennőjét a november 2-án startoló Thor: Ragnarokban. A sztár az eonline.com portálnak adott interjújában kifejtette: a Marvel stúdiónak egyáltalán nem volt nehéz rábeszélnie őt, hogy markolja meg Thor kalapácsát.

„Már a kezdetektől nyert ügyük volt nálam. Igazán izgalmas, hogy bevállalták: már az első percekben elveszem Thor erejét. Szép kis belépő. És először nem is esett le, hogy én vagyok az első női Marvel-gonosz. Úgy voltam vele, hogy biztos nem… aztán kiderült, hogy tényleg igaz. Rengeteg női gonosz szerepelt a képregényekben, de eléggé csigatempóban költözetik őket a vászonra. Remélem, most már aztán tényleg jönnek a rossz csajok” – nyilatkozta a színésznő, majd bevallotta: az sem volt egy hátrány, hogy izmos kollégáiban gyönyörködhetett a forgatáson.

„Ezek a fiúk legalább nyolc részt megcsinálnak egymás után, ezért állandóan fittnek kell maradniuk. Kértem, hogy engem is tegyenek be még egy filmbe, különben ellustulok és elkezdek újra hamburgert enni” – ismerte be Cate.