Daniel Radcliffe, a trollkodó mutáns

Daniel Radcliffe, a trollkodó mutáns

News

Vicces kedvében volt Daniel Radcliffe: alaposan széttrollkodta az X-Men-franchise rajongóit. Az egykori Harry Potter a Wired portálnak adott interjújában arról poénkodott, hogy a következő mutánsos moziban ő lesz Farkas (keményvonalas képregényrajongók kedvéért: Rozsomák).

„Az új Farkas-film úgy kezdődik, hogy Hugh Jackmant beteszik egy mosógépbe, és amikor lejár a program, akkor már én jövök ki onnan helyette. Rendkívül boldog vagyok, hogy ezt itt és most bejelenthetem” – dobta be a humorbombát a színész, arra azonban nem számított, hogy egyes rajongók komolyan veszik a szavait. Radcliffe egy újabb interjúban sietett leszögezni, hogy nem keresték meg az X-Men-szériával kapcsolatban.

„Ez történik, ha viccelődsz. Nem lenne nagyszerű, ha az ember úgy kapna meg bizonyos szerepeket, hogy egy interjúban egyszerűen szóba hozná azokat? Elsütöttem azt a mosógépes poént, erre az internet azt hitte, hogy leadtam egy álomszerep-rendelést a kozmikus megrendelőgépemen” – nyilatkozta a sztár az IGN-nek.