Daniel Craig már nem vágná fel az ereit

Daniel Craig már nem vágná fel az ereit

News

Felrázta, és egy kicsit meg is keverte Daniel Craig a James Bond-rajongótábort, amikor tavaly egy hírhedt interjújában kijelentette: inkább felvágná az ereit, minthogy még egyszer eljátssza a 007-es ügynököt. A színész utána közel egy évig mélyen hallgatott a Bond-témáról, csakhogy néhány héttel ezelőtt a Sony Pictures bedobott egy további két filmre szóló, rekordösszegű 150 millió dolláros ajánlatot. Természetesen nem tudhatjuk, hogy a stúdió nagylelkű gesztusának van-e bármilyen hatása a sztár kedélyállapotára, mindenesetre Craig a napokban rendkívül lelkesen nyilatkozott a titkosügynökös szériáról.

„Úgy gondolom, nekem van a legjobb munkám a világon! Addig fogom csinálni, amíg örömet okoz. Ha egyszer ki kellene lépnem a sorozatból, borzasztóan hiányozna” – lelkendezett a színész a New Yorker Festival díszvendégeként, majd megmagyarázta tavalyi kijelentését.

„Azt a bizonyos interjút egy nappal a Spectre – A Fantom visszatér forgatásának befejezése után adtam. Egy évig távol voltam az otthonomtól, emellett fizikailag is kimerített a szerep, és egy kicsit kiakadtam. De miért panaszkodnék? Ez egy szuper meló és nagyon élvezem” – részletezte a sztár.