Csubakka megszólalt

Csubakka megszólalt

News

Joonas Suotamo nevét korábban a finn kosárlabdázás rajongói ismerhették, de most már egy messzi-messzi galaxisban játszik a 31 éves, 211 cm magas sportoló. Ő bújt bele Csubakka bundájába Az ébredő Erőben, Az utolsó Jedikben és legutóbb a Solo: Egy Star Wars-történetben, amelynek Los Angeles-i világpremierjén a Variety riporterének nyilatkozott a legendás jelmezről.

„Filmről filmre kényelmesebb lesz a cucc. Az ébredő Erőnél még sokszor megfájdult a fejem benne, mostanra kihozták belőle a legtöbbet. Így is hozzátartozik a munkához, hogy szőr megy a szemembe és a számba, vagy hogy brutálisan leizzadok a nap végére. De Finnországban valóságos hagyomány a szaunázás, szóval kibírom” – részletezte Csubakka megformálója, majd kifejtette, milyen tapasztalatokat szerzett az elmúlt években két különböző Han Solo, Harrison Ford és Alden Ehrenreich oldalán.

„Mindketten nagyszerű emberek. Természetesen hatalmas élmény volt Harrisonnal dolgozni, ugyanakkor meglepett és lenyűgözött, hogy Alden mennyire felkészült, és hogy milyen egyedi módon áll hozzá a karakterhez” – nyilatkozta a kosarasból lett vuki.