Chris Pratt visszavonul

Chris Pratt visszavonul

News

Chris Pratt úgy döntött, hogy visszavesz a tempóból. A népszerű színész a Parade magazinnak adott interjújában kifejtette: nagyon lefárasztotta A hét mesterlövész, Az utazók és A galaxis őrzői 2 egymás utáni forgatása, ezért most fél évig teljesen visszavonul Hollywoodtól.

„Tizennégy hónapig megállás nélkül dolgoztam a világ különböző pontjain. Szünet nélkül három filmet forgattam le. Most hat hónapig nem csinálok semmit” – nyilatkozta a sztár, majd beismerte, hogy neki és feleségének, Anna Faris színésznőnek mégis van egy konkrét terve a következő fél évre.

„Visszamegyünk a fiunkkal a San Juan-szigetekre. Megnézzük, megvan-e még az a hatalmas homokvár, amit korábban építettünk a tengerparton. Ha már nincs meg, építünk egy újat” – cukiskodott Chris.

A megérdemelt szabadságát töltő filmsztárt januárban Jennifer Lawrence oldalán láthatjuk Az utazók című sci-fiben. Ami pedig a pihenés utáni jövőt illeti, Chris 2019 előtt teljesen új projektet nem is vállal, „csak” a szerződései szerint folytatja korábbi sikerfilmjeit. Először a Jurassic World újabb epizódjában idomítja a dinókat, aztán A galaxis őrzői többi főszereplőjével együtt csatlakozik Tony Stark csapatához a következő Bosszúállókban.