Az Apokalipszis súlya

Az Apokalipszis súlya

News

Új főgonosz fenyegeti az összeszokott mutánscsapatot. A május 19-én startoló X-Men – Apokalipszis rosszfiúja az alkotók ígérete szerint minden eddigi ellenfélnél nagyobb és félelmetesebb. A címszerepet megformáló Oscar Isaac egy interjúban kifejtette, miért gondolja különleges hatalmú lénynek Apokalipszist.

„Mi egyfajta istenként képzeljük el őt, akit halottnak hisznek, de csak eltemették 3000 évre. Felébred, körülnéz, és látja, hogy a világ nem úgy alakult a távollétében, ahogy szerette volna. Hát, úgy dönt, hogy mindent megváltoztat. Az ő szempontjából ez oké, de a Föld lakóinak eléggé rossz hír” – nyilatkozta a színész, aki úgy érzi, a forgatás során bőven megbűnhődött a karaktere gonoszságáért.

„A fejemet teljesen beborították az alkatrészek, a ragasztó, a műanyag kiegészítők meg mindenféle csövek. A jelmezem kb. 20 kiló volt, és még egy mini légkondit is bele kellett építeni, hogy fel ne robbanjak. Mozdulni is alig lehetett a ruhában, ehhez képest rendszeresen verekednem kellett benne” – ecsetelte a főgonosz-lét nehézségeit Oscar.