A Terminátor az ázsiai piacra gyúr

A Terminátor az ázsiai piacra gyúr

News
A népszerű koreai sztár, a G.I. Joe – A kobra árnyékából és a Red 2-ből ismert Byung-hun Lee alakítja a Terminator: Genisys című, júliusban startoló szuperprodukció főgonoszát,az újgenerációs T-1000-est. Úgy tűnik, Hollywood határozottan odafigyel az ázsiai közönség igényeire; legutóbb a Transformers 4 igazolta, hogy az álomgyár építeni igyekszik erre a hatalmas piacra.

További újdonság, hogy a Terminator: Genisysbensokkal többet szerepelnek a csontvázszerű robotok, mint eddig bármikor. Számos látványos csatajelenetet komponáltak velük az alkotók, mert az egyik cél az, hogy a trükköknek köszönhetően a film indulhasson a kategória Oscarjáért.

Az alkotók azt is megígérték, hogy a komor hangvételű Terminator: Megváltás után az ötödik halálosztós film vicces lesz, főleg az előző részből kimaradt Arnold Schwarzeneggerpoénjainak köszönhetően. Az egyik humorforrás például állítólag az, hogy a Terminátor gyakran mosolyog és udvariasan azt mondogatja: örülök, hogy megismerhetem, aztán előkapja a géppuskát, és mindent letarol.