A félreértett Jedi

A félreértett Jedi

News

Ha valaki az utolsó Jedik egyike, óvatosan kell nyilatkoznia, mert a rajongók sokféleképp értelmezhetik a szavait. Az új Star Wars-trilógiában Rey karakterét megformáló Daisy Ridley nemrég a Rolling Stone magazinnak adott egy félreérthető interjút.

„Rendkívül izgatottan várom a IX. rész forgatását, hogy lekerekítsük a történetet. Én egy trilógiában gondolkodom, három filmre szól a szerződésem, és úgy érzem, hogy méltó lezárás lesz” – részletezte Daisy, majd a kiszállásáról szóló rajongói találgatások után a BBC-nél próbálta tisztázni a helyzetet.

„Én csak annyit mondtam, hogy három részre írtam alá, és már nagyjából látom, hogyan végződik a történet. De talán félreértették az emberek a nyilatkozatomat, mert egyáltalán nem igaz, hogy én feltétlenül ki akarok szállni a IX. rész után, hiszen fantasztikus élmény a Star Wars-on dolgozni” – pontosított a színésznő. Időközben a Star Wars-filmek egyik producere és a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy is megszólalt az ügyben.

„Ötletelünk rajta, hogy milyen új kalandok várhatnak a IX. rész után a széria új szereplőire: Rey-re, Poe-ra, Finnre és BB-8-re” – nyilatkozta Kennedy.