A Bosszúállók: Végjáték majdnem rekordja

A Bosszúállók: Végjáték majdnem rekordja

News

Sokan arra számítottak, hogy a Bosszúállók: Végjáték lesz minden idők legsikeresebb filmje, de jelenleg még közel 40 millió dollár választja el attól, hogy lekörözze az Avatart. Anthony Russo társrendező azonban azt állítja, hogy őt nem foglalkoztatja az abszolút rekordok megdöntésének gondolata.

„Próbálok nem gondolni a bevételekre, hiszen még ha nem is hagyjuk le az Avatart, akkor is kijelenthetem, hogy semmilyen megbánás nincs bennem ezzel a filmmel kapcsolatban. Szóval úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom a témával” – nyilatkozta az alkotó.

Csakhogy a Marvel stúdió elnöke, egyben a Bosszúállók-franchise producere, Kevin Feige ezzel egy időben kihirdette, hogy a napokban Amerikában mozikba került egy alternatív változat. Ez az újabb verzió stáblista utáni jelenettel és egyéb meglepetésekkel boldogítja a Marvel-rajongókat, és mellesleg szépen gyűjtögetheti a dollármilliókat a közeljövőben. Lehet, hogy produceri szempontból mégiscsak számít, hogy a Bosszúállók: Végjáték a világ legsikeresebb filmje, vagy „csak” a világ második legsikeresebb filmje lesz?