Vasember összevissza beszél

Vasember összevissza beszél

News


  • Robert Downey Jr.-t még legalább kétszer láthatjuk Vasemberként: jelenlegi szerződése a Bosszúállók 2-re és 3-ra vonatkozik. Arról azonban senki nem tud semmi biztosat, hogy lesz-e újabb különálló Vasember-epizód, és Tony Stark megformálója mindent megtesz, hogy összezavarja rajongóit. Robert először úgy nyilatkozott a Vasember 4-ről: csak akkor vállalja, ha jó barátja, a filmsztárból és sikeres rendezőből botrányhőssé vált Mel Gibson rendezi. Majd amikor a filmes portálok hírként közölték Robert szavait, a színész bevallotta, hogy ezt a kijelentést csak viccnek szánta.

  • Ellen DeGeneres műsorvezető megpróbált komoly szavakat kicsikarni a sztárból október 7-i talk show-jában Vasember 4-ügyben.


  • „Nagyszabású ötletek vannak, hogy hogyan lehet a legjobbat kihozni belőle; jelenleg folynak a tárgyalások” – állította a színész. A műsorvezető visszakérdezett: „ez igent jelent?”, mire Robert: „OK: ez igent jelent!”

  • A népszerű képregényhős megformálója azonban egy nappal később David Letterman műsorában egészen más hangot ütött meg.


  • „Nincs tervbe véve a Vasember 4, nem készült forgatókönyv a Vasember 4-hez. Magunk közt szólva, nem lesz Vasember 4, de benne leszek más Marvel-filmekben” – ígérte legutóbb Robert.