Drakula a nagymamájával mozizik

Drakula a nagymamájával mozizik

News


  • Az egész családját buszra pakolja Luke Evans, elszállítja őket a moziba és megnézeti velük új filmjét, Az ismeretlen Drakulát. A Halálos iramban 6-ban is felbukkant walesi színész ugyanis először kapott abszolút főszerepet egy ilyen nagyszabású akció-fantasyben, és szeretné, ha minden családtagja együtt örülne vele.

  • „Különösen a nagymamám lesz boldog, aki nagy Drakula-rajongó, és általában odavan a vámpíros filmekért. Ez a film Drakula eredettörténetét meséli el: kiderül belőle, hogyan és miért lesz III. Vlad havasalföldi fejedelemből halhatatlan vérszívó”- részletezte a színész, aki kifejezetten örül neki, hogy az új Drakula-film szakít a mostani divattal, és a vámpírok nem sápadt, érzelgős kamaszok benne, hanem sötét és tragikus lények.

  • Az ismeretlen Drakula október 23-án startol a hazai mozikban, és a produkciót gyártó Universal stúdió vezetői nem titkolják, hogy a szörnyfilmek klasszikus műfaját szeretnék feltámasztani, tehát a következő években várhatóan több hasonló alkotás kerülhet a filmvászonra.