Szuperhősök háborúja

Szuperhősök háborúja

News

Néhány hónapja kiderült, hogy két hollywoodi stúdió ugyanazon a napon tervezi bemutatni az Amerika kapitány 3-at és a Batman v Supermant, és sokan arra számítanak, hogy valamelyik fél engedni fog. Egyelőre sem a Marvel stúdió, sem a Warner Brothers nem hajlandó mozdulni 2016. május 6-ról, sőt, valóságos nyilatkozatháború robbant ki köztük a filmes sajtóban.

„Továbbra is azon dolgozunk, hogy minőségi szórakoztatást kínáljunk a mozilátogatóknak, akik jól akarják érezni magukat egy hétvégén. Ha nem csak a miénk lesz az a hétvége, egy kicsit csalódottak leszünk, de ugyanazt tesszük, mint mindig: ragaszkodunk a tervünkhöz és a víziónkhoz. Márpedig az Amerika kapitány 3 egy elég nagy vízió, és nem fogunk változtatni rajta csak azért, mert egy másik film ütközik a miénkkel. Lehet, hogy kéne, de nem fogunk” – részletezte a Marvel egy közleményben.

„Nincs túl sok értelme, hogy két hatalmas szuperhősfilm ugyanazon a napon induljon, de 2016. május 6. még messze van. Ugyanakkor mi nem tervezzük, hogy megváltoztatjuk a Batman v Superman bemutatódátumát” – nyilatkozta a Warner szóvivője.